Kleenex

 

 

Ökade krav på effektivitet och prestation i kombination med min mammas bortgång gjorde att jag drabbades av utbrändhet. För att leva i en bra balans behövde jag hitta ett viloläge, där hjärnkontoret saktade ner och stressnivån i min kropp kunde gå ned i varv. Jag var helt tvungen att vila och återhämta mig, vilket jag nu har förstått är en förutsättning för att kunna ha ork och må bra. Efter att ha gått Carolas meditationskurs har jag nu hittat lugnet inom mig själv och jag känner att bitarna börjar falla på plats. jag hanterar nu den stress jag blir utsatt för på ett helt annat sätt än vad jag gjorde tidigare i livet. Jag rekommenderar alla att prova, ni har allt att vina!
Anna N
 

 

Jag kom i kontakt med Carola under en period i mitt liv då jag mådde väldigt dåligt. Jag hade en sjukdom som gjorde att jag inte kunde arbeta och mådde allmänt dåligt i både kropp och själ. Men med Carolas hjälp i form av  själsliga, kroppsliga och inte minst andliga behandlingar är jag nu helt fri från mina besvär. Jag mår otroligt bra, fullt frisk och har fått två små barn. jag rekommenderar Carola med all kraft från mitt hjärta, hon är min ängel på jorden.
Linda
I denna hektiska tid vi lever i idag, med alla intryck och snabb kommunikation, behöver man få varva ned sina sinnen och kropp. Jag brukar få ljuvlig massage av Carolas varma händer och jag känner hur all stress rinner ur min kropp och jag blir lugn och rofylld. När jag går därifrån känner jag mig fylld med energi och går med pigga steg vidare i livet. Jag är också mer närvarande i nuet, vilket är så viktigt för mig.
Kina
 

 

Jag är så glad och otroligt tacksam att ha fått träffa dig och gå kurser med dig. Min resa har höjts till andra nivåer.  
Soul Body Fusion deltagare
 

 

Det jag har lärt mig under Soul Body Fusion kursen kommer jag definitivt att använda mig av i vardagslivet, både på mig själv, anhöriga och om det känns rätt även på hundar. Det var ett trevligt gäng och Carola var duktig på att inspirera, hon utstrålar en balans och energi man själv strävar efter. 
Eva