Det här är Carola

Hej, vad roligt att du har hittat hit!

Jag heter Carola och jag finns här för att guida dig på din andliga och jordiska resa och inspirera dig till att återupptäcka din inre kraft och potential.

Jag hjälper till att öppna dörrarna för dig som bär på en önskan om att få leva ett liv från hjärtat, ett magiskt liv med större mening, högre medvetenhet, mera glädje och en djupare närvaro. En vän kallade mig en gång för en reseledare för själen, jag log och kände att det var en passande beskrivning.

Hos mig skapar vi ett utrymme där du får möjlighet till att läka och att växa, både under enskilda sessioner och i grupp. Under de senaste 20 åren har jag samlat på mig stor kunskap och erfarenheter av olika metoder och verktyg som jag gärna delar med mig av. Här skapas unika helhetsbehandlingar där du får precis det du behöver för stunden.

 

För dig som vill veta mer…
Jag har utbildat mig både för svenska och internationella lärare inom områden som yoga, qigong, massage, healing, shamanska läror, kanalisering och hypnosterapi. Jag uttrycker mig ofta genom färger och former och har även en bakgrund som fotograf där jag arbetade- och fotograferade runt om i världen. Förutom att fotografera så målar jag och här låter jag mig bli intuitivt guidad i det som vill uttrycka sig. Jag målar själsporträtt och kraftdjur och att förmedla deras budskap ger så mycket glädje och healing.

Att resa har alltid legat mig varmt om hjärtat och de senaste åren har jag lett längre retreats till bland annat Glastonbury och Cornwall, otroliga kraftplatser som har transformerat både mig och mina deltagare. Men även Sverige bjuder på så många vackra platser och jag håller även workshops här hemma i Härnösand och på andra platser runt om i Sverige.

Alla möten, resor och retreats jag varit på med Carola har givit mig otroligt mycket. Det känns som jag har vaknat. Allt sker i ljus och det finns bara kärlek. Hon har lärt mig att lyssna på naturen på ett nytt sätt. Hon har bekräftat det jag haft en känsla om i hela mitt liv vad gäller det andliga men även fått mig att inse att det finns så enormt mycket mer.

Carola lockar fram ljuset i mig och att hon får mig att tänka om och tänka nytt, alltid i kärlek.

Luna

Jag tror på livets magi och naturens mystik, Jag tror på det heliga och det eviga, på det tidlösa och på det oändliga. Jag tror på de gamla mysterierna lika mycket som jag lever med den moderna tidens utveckling och möjligheter.

Jag tror att tacksamhet, medkänsla och kärlek ligger till grund för allt och som också är den kraft som ger oss dom vackraste upplevelserna och dom djupaste insikterna.

Jag älskar djur och natur, är som lyckligast med en katt i knäet eller när jag får påta i mitt växthus, eller med en målarpensel i handen framför en blank canvas, eller mediterandes under en ek i Glastonbury, eller…ja listan kan bli hur lång som helst.

Jag guidas av Spirit och vägvisare, kanaliserar budskap, kommunicerar och läker platser och hem, skapar ceremonier och vandrar i skönhet.

Jag tror vi alla behöver känna meningsfullhet i det vi gör för att vi ska må bra och om jag kan hjälpa dig en liten bit på vägen så känns det fantastiskt.

Jag tror på det genuina och sanna och att vi med humor, lätthet och ett öppet sinne kan öppna dörrar till en högre medvetenhet och skapa de positiva förändringar vi önskar.

Stunder av lycka är ofta närmare och enklare än vårt sinne vill få oss att tro.

Jag hoppas att vi syns någonstans längs vägen. Jag håller till i Härnösand men åker ibland även runt i landet för behandlingar och workshops. Och så finns jag på IG och FB förstås, där får du gärna gå in och säga hej.

I största glädje/ Carola