Meditation

Längtar du efter att kunna slappna av och känna ett djupare lugn inom dig?

Meditationen hjälper oss att skapa en större balans i våra liv. När vi mediterar får vi lättare kontakt med vårt inre och vi lär känna oss själva bättre. Efter en meditation kan man ofta känna en större klarhet och lugn vilket gör att vi lättare kan fatta beslut och handla utifrån ett mera medvetet sätt.

 

Vill du lära dig att meditera?

Känner du att du skulle vilja lära dig att komma ned i varv och bli mer närvarande i nuet och bättre kunna hantera din stress och känna större glädje i livet?

Då är du välkommen på en session där vi går igenom grunderna och de metoder som bäst passar dig. Du kan också komma med på yogapassen där vi använder många olika andnings- och meditationstekniker.

Jag har utvecklat och spelat in många fina guidade meditationer som också gör det lättare att meditera hemma. Det är lätt att ladda ned dom och ta med dig dom vart än du befinner dig. Vi har olika kategorier, allt från grundläggande meditationer till avslappning och närvaromeditationer, andlig utveckling och naturmeditationer, gående meditationer, inspelningar med musik och utan musik m.m