Massage

Breath is life to the body as love is life to the soul!

GENUIN SVENSK MASSAGE

Den här massagen är en djupgående och kraftfull massage som på ett effektivt sätt löser upp spända och stela muskler. En massage som sätter igång blod- och lymfcirkulationen, dränerar slaggprodukter och svullnader och stimulerar kroppens egna läkningsprocesser. Om det behövs tittar vi också på på vad du kan göra för att hitta den optimala balansen i ditt liv. Vid behov använder vi eteriska oljor för djupare effekt.

AROMA MASSAGE

En aromamassage är en underbart avslappnande och skön behandling som är mycket bra om man till exempel känner sig stressad, är smärtkänslig eller bara vill unna sig en skön läkande stund av återhämtning.

Här arbetar jag med eteriska oljor som främst är utvunna från växter, blommor och träd. Varje olja är unik och har en mängd olika användningsområden.

Oljorna är mycket vårdande, antiinflammatoriska och antibakteriella och de har en djupgående och balanserande inverkan på både kropp och sinne, vilket gör att effekterna ofta stannar kvar långt efter det att massagen är slut.

När du kommer på en aromabehandling väljer vi ut oljorna efter dina behov. Jag använder aldrig färdigblandade oljor utan tar fram den kombination som du behöver för stunden. Varje växt vibrerar av ren livskraft och det finns en stor medicin och helande kraft i varje olja, det är en unik process att ta fram den blandning som behövs för stunden.

 

INTUITIV HEALING MASSAGE

Känner du att du har svårt att släppa vissa saker från ditt sinne eller att kroppen håller spänningar som inte vill ge med sig?

Ibland kan vår stress orsaka spänningar som går på djupet och vår kropp kan hålla kvar mönster och minnen av saker som har hänt eller som kontinuerligt orsakar oss smärta.

Under den här behandlingen går vi in djupare och jobbar med att lösa upp det som ligger i ditt system, både på en energinivå och i din fysiska kropp.

Ingen behandling är den andra lik. Jag jobbar intuitivt och på många plan samtidigt ; Fysisk massage, andning, energiarbete, chakra balansering, oljor, essenser, samtal, rening m.m.

Många upplever en stor och positiv transformation efter en behandling. Kan kombineras med andra behandlingar.

 

Din värme, ditt engagemang och din kunskap har hjälpt mig många gånger när livet har varit svårt. Efter ett yogapass, massage eller en längre helgretreat känner jag mig fylld av energi och tacksam för livet. Bara din närvaro gör mig glad i själen. Tack fina Carola för alla dessa år.

Anna E