Kurser

YOGA Hösten 2021

Alla klasser varvas med Yinyoga, Mediyoga, Qigong och andra mjuka läkande rörelser som hjälper dig att skapa balans i kroppen på alla plan. Meditation, energilära och andning kombineras med skön musik, tystnad, samtal och en helande atmosfär.

I vår yogastudion i Härnösand.

Start: 1 sept Onsdagar 16.45- 17.50 11 ggr

Start 2 sept Torsdagar 18.10 – 19.20 11 ggr  ( Fullsatt! Väntelista)

YOGALYCKA ONLINE

Start: 6 sept Måndagar 18-19.05 10 ggr

Vi använder oss av zoom. När du anmäler dig för hela terminen får du en länk som du sedan loggar in med för att vara med live hemifrån. Om du inte kan vara med live får du varje vecka en länk till den inspelade klassen som du sedan kan se när helst du önskar under terminens gång. Pris 1300 kr

Pågående cirkel

SACRED CIRCLE  En cirkel för kvinnor under 6 månader online

Start 19 maj kl 18 via zoom

Under de senaste året har jag drömt om att få skapa en cirkel tillsammans med kvinnor som vill ta sin utveckling till nästa nivå. Och jag undrar nu om du är en av de kvinnorna?

Drömmer du om att ta nästa steg och att skapa ett liv från hjärtat? Längtar du efter ett magiskt liv med större mening, högre medvetenhet och en djupare närvaro?

Vill du kliva in i en cirkel av vackra unika kvinnor där vi tillsammans öppnar dörren till vår högre medvetenhet? Få möjlighet att transformera, växa, leka, upptäcka och fördjupa din kontakt med din intuition, andlighet och gudinnekraft?

ONLINE 

Under sex månader träffas vi via zoom eller via inspelat material en gång i månaden. Under de här träffarna guidas du genom olika ceremonier och meditationer. Du får ta del av initieringar och aktiveringar. Vi kommer att arbeta med guider, vägvisare och de olika elementen. Gudinnekraft och healing. Gammal kunskap och ny information.

Framför allt kommer du att guidas till att återskapa kontakten med ditt högre jag, med moder jord och din högre visdom. Du får lättare klarhet i vem du är och får ta del av metoder som hjälper dig att hantera, aktivera och hålla din energi.

Cirkeln är öppen för dig som vill kliva in i hjärtats kraft och utforska din högre visdom tillsammans i vår trygga cirkel. Du behöver ingen förkunskap, men ett öppet sinne och ett genuint intresse att ta del av det praktiserande vi kommer att utföra. Du tar också fullt ansvar för din egen hälsa och välmående. Det här är ingen terapigrupp utan en trygg cirkel där vi tillsammans öppnar upp får en högre medvetenhet.

INVESTERING
Min önskan är att även samskapa på nya plan när det gäller den ekonomiska investeringen. Vi har alla olika ekonomiska förutsättningar, men vår önskan att få växa har vi gemensamt.

Vi erbjuder därför tre betalningsalternativ. Du väljer det alternativ som känns rätt och sant för dig. Maila mig din anmälan och tala om vilket träd du vill använda som inträde till vår cirkel.

EK 3300 kr

BJÖRK 2800 kr 

GRAN 2195 kr

Varmt välkommen / Carola

 

SOUL BOdY FUSION  En workshopdag där du får lära dig SBF från grunden. Datum kommer till hösten.