Kurser

 

RECONNECTION Online

Reconnection är ett onlinepaket som du har tillgång till under hela 2023.

Här har jag satt samman ett antal kortare och längre mjuka och aktiverande yogaklasser som hjälper dig att återskapa kontakten med dig själv på alla plan. Det här är en oas av tillåtelse, healing och utrymme för dig att hitta tillbaka till din sanna kraft. Jag ser det som en godispåse som du kan dyka ned i och välja det du behöver just för stunden. Förutom klasser med teman som kärlek och återhämtning, nacke och skuldror, klarhet och balans, detox och stress och avspänning och mycket mer så hittar du även videos med guidade meditationer till musik som bjuder in dig till läkning och nya insikter. Du får också ett antal affirmationer och tillgång till uppskattade bonusklasser från tidigare terminer.

Du får tillgång till:
8 yogapass 20-40 min långa
5 guidade meditationer
10 affirmationer
3 längre bonusklasser som varit favoriter i tidigare terminer.  Ca 60-75 min

 

Hur det går till:
Du får en länk till en privat sida där allt material finns tillgängligt. Du när som helst ta del av allt material oavsett vart i landet du befinner dig. Jag rekommenderar dig varmt att ta del av det här paketet där du får en chans att inte bara släppa din stress och öka din rörlighet men även stretcha ditt sinne och en möjlighet att skapa balans på alla nivåer.

Investering: 1695 kr

Kontakta mig via mail så skickar jag en faktura och länk till ditt paket.

WORKSHOP KVÄLLAR

Vi bjuder in till kvällar med olika teman i andlig utveckling. Medvetandehöjande meditationer, änglateman, healing, sacred space, hjärtats intelligens, ljud och rörelse och mycket mer. I den tid vi nu befinner oss i är det så viktigt att vi kan länka in till vår inre visdom och finna den väg som är sann för oss. Under de här kvällarna kommer öppnar vi dörrar till nya medvetande tillstånd där du får en chans att komma hem till dig.

YOGA Vinter/VÅR 2024

Alla klasser varvas med Yinyoga, Mediyoga, Qigong och andra mjuka läkande rörelser som hjälper dig att skapa balans i kroppen på alla plan. Meditation, energilära och andning kombineras med skön musik, tystnad, samtal och en helande atmosfär.

I vår yogastudion i Härnösand.

Start: 24 Januari 16.45- 17.50 11 ggr

Start 24 januari  11.15 – 12.20  11 ggr 

SOUL BOdY FUSION  En workshopdag där du får lära dig SBF från grunden. 

Nya datum kommer under året.