Kursdatum

YOGA Höst 2024

Alla klasser varvas med Yinyoga, Mediyoga, Qigong och andra mjuka läkande rörelser som hjälper dig att skapa balans i kroppen på alla plan. Meditation, energilära och andning kombineras med skön musik, tystnad, samtal och en helande atmosfär.

I vår yogastudion i Härnösand.

Start: Datum kommer i juli  Onsdagar 11.15 – 12. 20  11 ggr

Start: Datum kommer i juli  Onsdagar 16.45- 17.50   11 ggr  

Reconnection ONLINE 

Reconnection är ett onlinepaket som du har tillgång till i nio månader.

Här har jag satt samman ett antal kortare och längre yogaklasser som hjälper dig att återskapa kontakten med dig själv på alla plan. Det här en oas av tillåtelse, healing och utrymme för dig att hitta tillbaka till din sanna kraft, Förutom klasser med teman som kärlek och återhämtning, nacke och skuldror och mycket mer så hittar du även videos med guidade meditationer till musik som bjuder in dig till läkning och nya insikter. Du får också ett antal affirmationer och tillgång till några uppskattade bonusklasser från tidigare terminer.

Hur det går till:
Du får en länk till en privat sida där allt material finns tillgängligt. Du när som helst ta del av allt material oavsett vart i landet du befinner dig. Jag rekommenderar dig varmt att ta del av det här paketet där du får en chans att inte bara släppa din stress och öka din rörlighet men även stretcha ditt sinne och en möjlighet att skapa balans på alla nivåer.