Soul Sessions

Känns det som att livet snurrar på alldeles för fort och att du tappat bort dig själv någonstans på vägen?

Soul sessionerna innehåller allt från aktiva samtal till olika transformerande övningar, tekniker och behandlingsmetoder (hypnos, EFT, Emotion code, visualisering, energiclearings/healing, med mera.) som hjälper dig att släppa gamla mönster och återupptäcka din kraft och skapa balans. Det här är en andlig och ibland fysisk helhetsbehandling där vi tittar på alla delar av ditt liv och det viktiga här är att även du är delaktig och vill skapa den här förändringen.

Känner du att det finns flera sidor av dig själv som väntar på att få upptäckas eller funderar du på hur du ska kunna skapa balans i livet för både kropp och själ?

Jag arbetar intuitivt och många av de tekniker jag arbetar med hjälper till att lösa upp gamla mönster på en energinivå, vilket på ett effektivt sätt hjälper dig att hela de delar som behöver helas.  Du får under den här stunden en möjlighet att växa och stretcha dig själv, både andligt och mentalt och det är under de här stunderna som du också upptäcker vilken otrolig potential du har och hur kraftfull du verkligen är. Det är i dessa stunder, då du får möta dig själv, som läkningen, förändringen och växandet kan ske.

 

Personlig reseledare för själ och hjärta! Vare sig jag deltar i en retreat, bokar privat session hos Carola eller deltar i längre resa, så är jag trygg med att Carola ger varsam vägledning som är anpassad för mig och hon stöttar mig alltid helhjärtat på vägen mot mitt bästa jag.

Millan

 

 

 

 

Jag kom i kontakt med Carola under en period i mitt liv då jag mådde väldigt dåligt. Jag hade en sjukdom som gjorde att jag inte kunde arbeta och mådde allmänt dåligt i både kropp och själ. Men med Carolas hjälp i form av  själsliga, kroppsliga och inte minst andliga behandlingar är jag nu helt fri från mina besvär. Jag mår otroligt bra, fullt frisk och har fått två små barn. jag rekommenderar Carola med all kraft från mitt hjärta, hon är min ängel på jorden. 
Linda