Soul Body Fusion

Jag tror på vår själs unika kraft och jag tror även att saker och tillstånd snabbt kan förändras på ett vackert sätt. Vi behöver inte alltid kämpa oss fram här i livet, ibland finns hjälpen närmare än vi tror.

Soul Body Fusion är en enkel men kraftfull process som återställer balansen mellan kropp och själ.

Vår själ är fylld av ljus och kärlek, en källa av oändlig kraft och visdom som vi alla har tillgång till. Men genom livets gång kan det hända att vi går igenom utmaningar som gör att vi förlorar kontakten med vår själskraft.

Känner du dig trött och håglös eller som att du ibland saknar mål eller en riktning i livet?

När kropp och själ inte längre är i kontakt med varandra känner vi ofta att det är något som fattas i våra liv, men vi kanske inte alltid vet vad.

Varje människa är unik och det finns alltid en länk någonstans inom oss till vår livsglädje och livslust, men vi kan behöva lite hjälp på vägen med att hitta den ibland.

Här skapar vi en möjlighet för kropp och själ att förenas på nytt och du får återigen tillgång till den kraft som din själ håller.  Din själ vet vad som är bäst för dig, så vad vi gör är att vi öppnar dörren så att din visdom lättare kan nå fram.

Kurser och enskilda sessioner

Jag har utbildat mig som lärare i Soul Body Fusion för Jonette Crowley som också är den som har utvecklat den här metoden.

Jag håller både kurser och enskilda sessioner i Soul Body Fusion och om du inte har möjlighet att komma till mig så arbetar jag även på distans. Vi har då kontakt via zoom, telefon eller mail.

 

Det bästa med Soul Body Fusion Kursen var enkelheten och möjligheten till förändring. Det var helt underbart med underbara Carola och vänner. Vad mycket kärlek det finns! Det ska jag förmedla så gott jag kan. Ewa G

Jag hade ingen aning om vad som väntade första gången jag var på kurs hos Carola, nu är jag med på allt hon hittar på för jag vet att allt blir magiskt. Jag känner att Carola är min shaman och läromästare och jag känner mig så lyckligt lottad att jag får vara del av den gemenskap hon och vi skapat i vår gudinnering.

Luna