Referenser

Alla möten, resor och retreats jag varit på med Carola har givit mig otroligt mycket. Det känns som jag har vaknat. Allt sker i ljus och det finns bara kärlek. Hon har lärt mig att lyssna på naturen på ett nytt sätt. Hon har bekräftat det jag haft en känsla om i hela mitt liv vad gäller det andliga men även fått mig att inse att det finns så enormt mycket mer.

Carola lockar fram ljuset i mig och att hon får mig att tänka om och tänka nytt, alltid i kärlek.

Jag hade ingen aning om vad som väntade första gången jag åkte på Änglakurs hos Carola, nu är jag med på allt hon hittar på för jag vet att allt blir magiskt.

Jag känner att Carola är min shaman och läromästare, jag känner mig så lyckligt lottad att jag får vara del av den gemenskap hon och vi skapat i vår gudinnering.

Det finns ett före och efter Carola!

An so it is!

Luna

För mig känns det som att det inte finns nog många superlativ för att beskriva känslan runt Carola, det är som att hon går i ljus och är ljus.

Det tog mig ett tag att hitta mitt sätt att gå in i meditationer utan att värdera och prestera. Att bara go with the flow och låta mig ledas.

CG

Behandlingarna av Carola är och har varit en gåva för kropp och själ. Hennes holistiska syn och professionalitet har varit en otroligt stor hjälp för mig. Efter en lång tids sjukdom med tunga mediciner har jag äntligen kunnat sluta medicinera tack vare att jag fått hjälp och kunskap om meditationer, mindfulness, yoga, stresshantering och också hur jag kan behålla min energi. Tack Carola för allt du delat med dig av och för dina helande händer. Jag önskar att alla fick en läkande dos av dig, du är en gåva. Med hjärtat fyllt av tacksamhet.

Eleonora

Din värme, ditt engagemang och din kunskap har hjälpt mig många gånger när livet har varit svårt. Efter ett yogapass, massage eller en längre helgretreat känner jag mig fylld av energi och tacksam för livet. Bara din närvaro gör mig glad i själen. Tack fina Carola för alla dessa år.

Anna E

Jag kom i kontakt med Carola under en period i mitt liv då jag mådde väldigt dåligt. Jag hade en sjukdom som gjorde att jag inte kunde arbeta och mådde allmänt dåligt i både kropp och själ. Men med Carolas hjälp i form av  själsliga, kroppsliga och inte minst andliga behandlingar är jag nu helt fri från mina besvär. Jag mår otroligt bra, fullt frisk och har fått två små barn. jag rekommenderar Carola med all kraft från mitt hjärta, hon är min ängel på jorden.

Linda

I denna hektiska tid vi lever i idag, med alla intryck och snabb kommunikation behöver man få varva ned sina sinnen och kropp. Jag brukar få ljuvlig massage av Carolas varma händer och jag känner hur all stress rinner ur min kropp och jag blir lugn och rofylld. När jag går därifrån känner jag mig fylld av energi och går med pigga steg vidare i livet. Jag är också mer närvarande i nuet vilket är så viktigt för mig.

Kina P

Ökade krav på effektivitet och prestation i kombination med min mammas bortgång gjorde att jag drabbades av utbrändhet. För att leva i en bra balans behövde jag hitta ett viloläge, där hjärnkontoret saktade ner och stressnivån i min kropp kunde gå ned i varv. Jag var helt tvungen att vila och återhämta mig, vilket jag nu har förstått är en förutsättning för att kunna ha ork och må bra. Efter att ha gått Carolas meditationskurs har jag nu hittat lugnet inom mig själv och jag känner att bitarna börjar falla på plats. jag hanterar nu den stress jag blir utsatt för på ett helt annat sätt än vad jag gjorde tidigare i livet. Jag rekommenderar alla att prova, ni har allt att vina!

Anna

Jag är så glad och otroligt tacksam att ha fått träffa dig och gå kurser med dig. Min resa har höjts till andra nivåer. Det jag har lärt mig under Soul Body Fusion kursen kommer jag definitivt att använda mig av i vardagslivet, både på mig själv, anhöriga och om det känns rätt även på hundar. Det var ett trevligt gäng och Carola var duktig på att inspirera, hon utstrålar en balans och energi man själv strävar efter.

Ewa

Jag har provat olika typer av yogaklasser men Carolas är utan tvivel den bästa yogan för mig. Hennes blandning av kloka ord, musiken, den sköna miljön i studion, passen av yin-och mediyoga är den bästa och mest helande kombinationen för mig.

Jane