Yoga på arbetsplatsen

MediYoga på arbetsplatsen

Vill ditt företag eller organisation prova på MediYoga så kommer jag gärna ut till er där ni får prova på ett pass och lära er mer om yogans läkande effekter. Om det är ont om plats på er arbetsplats eller ni vill uppleva en ny miljö är ni varmt välkomna till mig. Jag har tillgång till en stor och vacker sal som rymmer många. Jag anpassar mina föredrag och klasser utifrån era behov.

MediYogan är en djupverkande form av rehabiliterande terapi som idag används på många stora arbetsplatser och sjukvårdsinrättningar runt om i Sverige. Om din arbetsplats har en hög stressbelastning eller på ett positivt sätt vill öka personalens välmående erbjuder jag olika former av Mediyogaklasser och stresshanteringspaket.

Exempel på paket; Rehabgrupper med stort fokus på stresshantering och individuella behov. Öppna klasser med pass en gång i veckan. 1-2 timmars pass/föredrag, halv / heldagars workshops med olika teman på hälsa och välmående. Individuella sessioner.

Läs gärna mer om MediYogans många positiva effekter under fliken MediYoga. Vill du veta mer om mina erbjudanden till företag och organisationer är du varmt välkommen att kontakta mig.