Energy work

Healing och Clearings

Healing är ett stort begrepp och det finns  också många olika uppfattningar om vad healing är. Jag ser det som en gåva att få arbete med människor (och djur) på alla plan. Ibland sker helandet rent fysiskt, ibland genom en transformation i energistrukturen och andra gånger i form av en höjning i medvetandet eller genom nya insikter som leder till förändringar i vårt beteende. 

Jag har utbildat mig i många olika healingmetoder och har arbetat med energiarbete i många år. I takt med att jag arbetat och utvecklat mig själv har jag också lämnat mycket av vad den traditionella synen på läkning är.

En hög frekvens strömmar genom sessioner vilket gör att jag intuitivt arbetar med energin på ett mer genomgående sätt.  Den genomsyrar det mesta jag gör och finns alltid med i alla behandlingar och samtal. Ibland jobbar jag mer aktivt och fysiskt med healingen tillsammans med mina kunder och andra gånger skiftar vi energin genom samtal och till exempel guidade meditationer. Jag arbetar även på distans med både djur och människor. Ett helande kan ske på många nivåer och är du intresserad av att veta mer är du varmt välkommen att kontakta mig för en session.  En fin metod som tagit steget förbi den traditionella healingen är till exempel Soul Body Fusion som du kan läsa mer om under behandlingar. 

Carola lockar fram ljuset i mig och hon får mig att tänka om och tänka nytt, alltid i kärlek.

C.G