Inspirationsgåvor

Här har jag samlat olika meditationer, videos och övningar som kan inspirera dig och skapa balans för kropp och själ. Hoppas du tycker om dom och att de kan ge dig glädje på vägen.

En fin healing meditation för dig och världen. Här aktiverar du ditt hjärtas ljus och länkar in med din kraft och ditt ljus.

 

 

 

 

 

 

 

Släpp din stress och oro och flyt iväg i den här djupt avslappnande guidade meditationen. Du får nya perspektiv och större kraft att skapa större balans i livet i den här härliga meditationen som hjälper dig att slappna av på alla plan.

 

 

 

 

En skön guidad meditation som hjälper dig att komma ned i varv och släppa spänningar och stress. I takt med att du slappnar av bjuder vi in ljus och värme som hjälper dig att slappna av på djupet, släppa smärta och oro så att du kan skapa läkning och rofylldhet i hela din kropp. En fin meditation som passar att göra när som helst under dagen. Om du har svårt att sova, prova att gör den när du går och lägger dig, du skapar då en djup avslappning och en positiv och fridfull känsla som kan hjälpa dig att lättare somna och släppa taget.

 

 

Landa in i ditt hjärta i den här meditation som öppnar upp dig för din inre frid och som expanderar ditt ljus till att skapa en större medvetenhet av fred runt världen. Meditationen startar vid 2.35 min

En djup och mjuk guidad meditation med musik.

Sjunk in i den varma läkande källan och låt kroppen få släppa taget om stress och spänningar. Omsluten av det varma vattnet och omgiven av naturens läkning kan du aktivera kroppens självläkande processer och länka samman med din inre kraft.